Mandenmakerstraat 116C
3194 DG Hoogvliet Nederland

Een professionele onderhoudsbeurt nodig aan uw voertuig? Kom dan snel langs voor onze service!

Onderhoud je auto op tijd, onze professionals staan voor u klaar!

Voorkom autopech door tijdig je auto te laten controleren door een van onze specialisten. Niet alleen zal autopech voorkomen worden, maar ook kun je onveilige situaties op de weg voorkomen en bespaar je gemakkelijk kosten op dure reparaties. Maar wanneer is mijn auto nou toe aan een onderhoudsbeurt? Dit verschilt per merk en type auto. Bij Hp Tuning is het merk en type auto geen enkel probleem: je kunt met ieder type auto in onze werkplaats terecht.

Elke auto, nieuw of gebruikt, heeft periodiek onderhoud nodig.

Goed onderhoud zorgt ervoor dat je zorgeloos en veilig kunt gebruikmaken van je auto en het verlengt de levensduur. Hoewel auto-onderhoud belangrijk is, zijn de kosten niet altijd inzichtelijk. Wij geven een overzicht van de belangrijkste soorten auto-onderhoud.

Grote beurt 

De grote beurt van een auto staat voor groter onderhoud. Hierbij worden de motorolie en de oliefilter vervangen, maar ook de interieurfilter en – bij een benzinemotor - de bougies. Eventueel worden ook koelvloeistof en remvloeistof ververst. De overige vloeistoffen worden zo nodig op peil gebracht.

Een belangrijk onderdeel van de grote beurt is de uitgebreide inspectie, waarbij eventuele aankomende mankementen in een vroegtijdig stadium kunnen worden opgespoord. Wanneer voor je auto geen flexibele onderhoudsintervallen gelden, wordt de grote beurt elke twee jaar geadviseerd. Deze inspectie neemt relatief veel tijd in beslag, vandaar dat de grote beurt duurder is dan een kleine beurt.

Bent u opzoek naar een professioneel bedrijf welke zich specialiseerd in het uitvoeren van een juiste onderhoudsbeurt? Twijfel niet verder en neem meteen contact met ons op!

Laatste nieuws