Mandenmakerstraat 116C
3194 DG Hoogvliet Nederland
HP Tuning Nederland

Kies voor een ervaren tuner in uw omgeving

Hp Tuning Nederland is in 2012 ontstaan door een samenwerking van een aantal mensen dat zich zeer gespecialiseerd heeft in de auto-techniek. Hierdoor is het team uitgebreid tot een gespecialiseerd samenwerking van autotechnicus tot chiptuner.

CHIPTUNING OP MAAT

Hp Tuning Nederland is gespecialisseerd in het fijn tunen en optimaliseren van de originele software die in uw auto geinstalleerd is.
Wij passen de parameters van de lucht-brandstof verhouding aan waardoor uw motor nog zuiniger en efficienter zal lopen. Dit resulteert op meer vermogen en koppel waarbij duurzaamheid ook een belangrijke rol speelt. Dit wordt chiptuning oftewel car tuning genoemd.
Chiptuning op maat houdt dan ook in dat de software handmatig wordt geschreven door gespecialiseerde en hoog opgeleide ingineurs waarbij theorie en praktijk ervaring een belangrijke rol spelen.

4X4 DYNOSTAR

Onze chiptuning wordt getest op de vermogenstestbank

HOOG GEKWALIFICEERDE TUNERS

Maatwerk chiptuning

40+ MAANDELIJKSE BEZOEKERS

Zeer tevreden klanten

MEER DAN 10 JAAR ERVARING

Professioneel & hoog opgeleid

VOORDELEN VAN CHIPTUNEN

Een HP Tuning is een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product dat ontwikkeld is door de motormanagementsoftware specialisten van HP Tuning. Op maat gemodificeerde software levert u de volgende voordelen op:

  • Betere rijprestaties
  • Extra vermogen en koppel
  • Motorisch betere afstelling
  • Meer pit, souplesse en rijcomfort
  • Brandstofbesparing (zuiniger) tot meer dan 10%!
  • Emissie-normen blijven behouden