+(31) 6 39 08 32 55
Over HP Chiptuning, waar chiptunen voor betere prestaties zorgt
Bij HP Chiptuning maken wij gebruik van verschillende chiptuning methoden, waaronder OBD tuning, BDM-chiptuning, Bootmode-chiptuning en EPROM-chiptuning.
Home Over HP Chiptuning, waar chiptunen voor betere prestaties zorgt

Gediplomeerde engineers

Meer dan 12 jaar ervaring

Eigen werkplaats

Expert monteurs

Chiptuning op maat

Het perfecte maatwerk product voor extra pit en souplesse

Dyno getest

Een onmisbare factor in het ontwikkelproces

Haal het uiterste uit uw auto!

CHIPTUNING OP MAAT

Hp Tuning Nederland is gespecialisseerd in het fijn tunen en optimaliseren van de originele software welke in uw auto geprogrammeerd is.
Wij passen de parameters van de lucht-brandstof verhouding aan waardoor uw motor nog zuiniger en efficienter zal werken. Dit resulteert op meer vermogen en koppel waarbij duurzaamheid ook een belangrijke rol speelt. Dit wordt chiptuning oftewel car tuning genoemd.
 

Chiptuning op maat houdt dan ook in dat de software handmatig wordt geschreven door gespecialiseerde en hoog opgeleide engineers, waarbij theorie en praktijk ervaring een belangrijke rol spelen.

Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide werkplaats met professionele monteurs. Onze werkplaats is voorzien van de meest uitgebreide apparatuur welke geschikt is voor alle soorten onderhoud en reparaties. 
 

Offerte aanvragen

HP Tuning Nederland HP Tuning Nederland
HP Tuning Nederland HP Tuning Nederland

Het doel van HP Tuning Nederland

Wij vervullen uw wensen!

HP Tuning Nederland ontwikkelt en levert de best mogelijke prestaties, duurzaam, betrouwbaar en vooral veilig.

HP Tuning Nederland is het ultieme bedrijf welke zich heeft gefocust op het ontwikkelen en leveren van geoptimaliseerde software voor het motormanagementsystemen. Inmiddels is HP gegroeid tot een internationaal bedrijf welke zijn software wereldwijd levert en een uitgebreide netwerk van samenwerkingen heeft. 
Ons bedrijf staat klaar om uw wensen te vervullen.

Vooruitgang

HP Tuning Nederland is inmiddels ook bezig met het ontwikkelen van software voor vernieuwde auto modellen, boten, motoren (motorfietsen) en vrachtwagens.
Daarnaast zijn de ontwikkelingen ook al toegepast in de praktijk. Hiervoor kunt u ons telefonisch benaderen en kan er overlegt worden wat er voor uw auto, boot, motor of vrachtwagen gerealiseerd kan worden.

Voordelen van chiptuning

HP Tuning staat garant voor het leveren van een hoogstaand kwalitatief, veilig en betrouwbaar product. Het is daarmee vanzelfsprekend dat HP Tuning uitstekende garanties geeft op al haar geleverde producten. Alle producten van HP Tuning worden uitvoerig getest en bevinden zich altijd binnen de veiligheidsmarges van het belastingsniveau van de motor

  • Snellere gasrespons
  • Meer vermogen en koppel
  • Duurzaamheid in brandstof
  • APK-normen blijven behouden
  • Betere rijprestaties