+(31) 6 39 08 32 55
Welke voordelen volgen er voor de chiptuning van uw camper?
Meer trekkracht, waardoor het rijden meer plezierig is door de bergen. Of even een vrachtwagen willen inhalen wat normaal gesproken bijna onmogelijk is. Het zijn goede redenen om de software van uw camper aan te passen. Dit noemen wij camper tuning.
Home Nieuws Welke voordelen volgen er voor de chiptuning van uw camper?

Welke voordelen volgen er voor de chiptuning van uw camper?

Toegevoegd op: 01-12-2023

Welke merk campers zijn geschikt voor chiptuning?

In principe zijn alle moderne campers te chiptunen. Denk aan merknamen zoals de Fiat Ducato, Ford Transit, Mercedes Sprinter of Peugeot Boxer. Wij benutten de gehele potentie van de motor door een chiptuning van de camper. Vanuit fabriek worden deze motoren met vermogensbeperkingen geleverd welke velen potenties hebben om hogere vermogens aan te gaan en aan kunnen. Er is dus in velen gevallen genoeg ruimte om de software van de motor aan te passen voor meer vermogen en koppel.

 

Ervaring

Vind je het ook niet zo vervelend om een langs stuk achter een vrachtwagen te moeten blijven rijden omdat je er niet langs kan vanwege het tekort aan power? Of een steile helling rijden waarbij de camper niet harder dan 60km/h wilt rijden? Onze ervaring leert dat deze obstakels te vermijden zijn vanwege de potentie die wij benutten uit uw camper. Het omzeilen van vrachtauto's en steile hellingen zal u ontzorgen van de stres die u heeft tijdens deze ritten en manoeuvres. Voordat we de tuning uitvoeren diagnoseren we van te voren of er storingen aanwezig zijn. We maken een proefrit en testen de gehele auto van te voren. Zo werken wij stapsgewijs om een juiste chiptuning uit te voeren en deze 100% te laten slagen.

 

 Hoe zit het met de garantie & APK?

Wij doen uiteraard niets aan campers waarvoor de techniek niet bedoeld is. Daarnaast voeren wij geen taken uit welke wettelijk niet in orde zijn. Dus al met al is een APK keuring geen probleem m.b.t. chiptuning. Daarnaast vervalt de fabrieksgarantie meestal na 2 jaar. Onze software is ontraceerbaar dus bij eventuele garantiewerkzaamheden zullen er geen misverstanden ontstaan. 

 

 Uw camper chiptunen?

Bent u benieuwd naar het potentie van uw camper? Neem dan telefonisch contact met ons op of via de e-mail, dan zorgen wij voor een passende offerte en informatie die voor u camper bedoeld is. Dat kan door te bellen naar: + 31 6 39 08 32 55 of via [email protected] 

Welke voordelen volgen er voor de chiptuning van uw camper?